maandag, december 10, 2018

Terugblik op 2011

Share

King Penguin (Aptenodytes patagonicus) - Foto gemaakt op St Georgia Er is weer een jaar voorbij en ik kan terug kijken op een succesvol vogeljaar. De Odyssey 2011 trip hoorde zeker tot het hoogtepunt maar ook in Nederland was het interessant.

Lees meer...

Enorme aantallen Meeuwen bij de Hondsbossche Zeewering

Share

Enorme aantallen Meeuwen bij de Hondsbossche Zeewering Een gemelde Humes Bladkoning in Katwijk kan ik niet negeren. Daarna staat een bezoek gepland aan de Hondsbossche Zeewering in de hoop op beide Burgemeesters.

Lees meer...

Kleine Alk bij de Brouwersdam

Share

Ruigpootbuizerd (Buteo lagopus) - Foto gemaakt bij Neeltje Jans De Velduilen in de provincie Zeeland lieten zich afgelopen week mooi bekijken en fotograferen. De weer voorspellingen waren goed dus vroeg in de ochtend reed ik alleen richting de kust.

Lees meer...

Zwarte Zeekoet bij de Brouwersdam

Share

ZWarte Zeekoet (Cepphus grylle) - Foto gemaakt bij de Brouwersdam Zaterdag zou een storm- en regenachtige dag worden. De telposten aan zee hadden leuke waarnemingen op vrijdag dus het wordt een ochtend zeetellen gecombineerd met een bezoek aan de Brouwersdam.

Lees meer...

Blauwstaart in het Noord-Hollands Duinreservaat

Share

Blauwstaart (Tarsiger cyanurus) - Foto gemaakt in het Noordhollands Duinreservaat bij Castricum Een Blauwstaart zit al enige tijd bij het ringstation in het Noord-Hollands Duinreservaat bij Castricum. Ik was deze week al een keer geweest en had de vogel wel gezien maar kon geen foto maken. Samen met Peter vd Braak ging ik een nieuwe poging ondernemen.

Lees meer...

Weekend Vlieland met een Raddes Boszanger

Share

Raddes Boszanger (Phylloscopus schwarzi) - Foto gemaakt op Vlieland in de Nieuwe Eendenkooi Vanaf Vlieland komen al de hele week leuke meldingen en met goede weer vooruitzichten voor het weekend werd besloten om weer een trip te maken. Dit is ook het laatste weekend van de Deception Tours dus dit betekent dat er veel vogelaars op het eiland zijn.

Lees meer...

Weekendje Vlieland

Share

Bladkoning (Phylloscopus inornatus) - Foto gemaakt op Vlieland De weervoorspellingen waren uitstekend voor het komende weekend en ik was nog nooit in September op Vlieland geweest. Alwin wilde graag mee dus boekten we de avondboot van 7 uur.

Lees meer...

Pagina 1 van 6

Facebook

 

Het Weer

44°
°F | °C
Mostly Sunny
Humidity: 16%
22 kph
Mon
Partly Cloudy
29 | 55
-1 | 12
Tue
Partly Cloudy
31 | 52
0 | 11

Nederland 2014

Steppekiekendief

Diashow Nederland 2014 toegevoegd

Start hier...

Nederland 2013

Sperweruil

Diashow Nederland 2013 toegevoegd

Start hier...

Gambia 2008

2008-01-20 Little Bee-Eater 053

Diashow Gambia 2008 toegevoegd

Start hier...

Gastenboek tekenen

Het word gewaardeerd als je een bericht achterlaat in het gastenboek.

 

Om naar het gastenboek te gaan Klik hier...

 

Contact opnemen

  • Vragen over de Globalbirding.com?
  • Wil je foto's gebruiken?
  • Andere suggesties?

 

Neem dan gerust contact op en klik hier...

 

 

Wie is on line

We hebben 70 gasten en geen leden online

Login